Глад за пари... Глад за имот...
Всеки е гладен в този живот!
Всеки ламти - да трупа, да има,
сякаш живее живота на трима...
Няма насита бесният глад
хищно да искаш да си по-богат.
Алчно да трупаш "златни" мечти -
кюлчета злато, пачки пари...
Глад за богатство... Глад за имот...
Гол си дошъл в този живот...
Нищо не вземаш от белия свят.
Гол си отиваш... Дори и богат...
© ВАНЯ СТАТЕВА Todos los derechos reservados