В глад и страх те обикалям -
да те нападна или ще паднеш сам?
Ще успееш ли да ме раниш? Или да избягаш?
Дали е сладко месото ти, или е отровно?
Ще ме спасиш ли?
Хайде, спаси ме от редиците на нарисуваните с кръв и белези от зъби.
Направи ме пак невинна и безстрашна.
Ще побърза ли времето?
© Малката Мис Todos los derechos reservados