Гладен петел, надменна кокошка!
Ти си хубава и млада -
за очите лакоми, наслада!
Колко жалки кандидати
само с поглед ги отпрати!
Да обичаш няма нужда,
любовта за теб е чужда,
имаш ли сърце в гърдите?
Пак на всички си сърдита!
Знам, целта ти е едничка –
да си хванеш мъж “с парички”,
да забравя всяка глупост,
запленен от твойта хубост!
Да ти купи джип и вила,
да налее в бюста сила,
та да можеш с тази цица
да се пробваш за певица!
Но защо така ревнувам
и на “готин” се преструвам?
Всичко е отдавно ясно -
в теб съм влюбен страстно!
Вече знаеш, че съм скучен,
а подходът ми е сух, научен.
Ех, едва ли ще те трогна,
даже някога да се замогна!
© Галин Добрев Todos los derechos reservados
Нищо де, ти я гони, тя кокошката бега-бега, па се обърне да види дали не избягала много...