ГЛАРУСИ
Гларуси пронизват тишината с врява.
По пясъка шарят с триъгълни пети.
По вълните бели дантели остават.
Там залезът със тях в кръг се върти.
Загледан в морето, скалите и плажа.
Очите ми търсят пристан за кораба Аз.
На гларусите за мен ще разкажа?
… Със самотата ще изпуша последния фас.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
"Там залезът със тях в кръг се върти."
и тук:
"… Със самотата ще изпуша последния фас."
според мен се нарушава ритъмът ... хареса ми иначе много ...
за финала ти предлагам неангажиращо ...
Със самотата изпушил последният фас