ГЛАС НАРОДЕН – ГЛАС БОЖИ
Потъпкаха гласа народен – гласа божи
самозвани господари и велможи…
Не им се вярва, че не са призвани,
че не са от бога те избрани,
че натрапена са чорбаджийска каста,
обсебена от канибалска краста…
Вече трябва да отстъпят власт и достояние,
да се пръждосат от народното събрание…
Спешно да напуснат всички медии,
дотегнали са с пошлите комедии…
Достатъчно вилняхте, убивахте и клахте!
Напуснете политиката!
Взимайте мотиката!
Секвестирам ви заплатите!
Грабвайте лопатите!
И… ведно със ПОПА –
да не забравите и търнокопа!...
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados