Че виждам, виждам, но не чувам.
Че чувам, чувам, но какво?
Че тръгвам, тръгвам, но не стигам.
Че стигам, стигам, но защо?
Че помня, помня, но не зная.
Че зная, зная, но кое?
Ще взема вече да си лягам,
ще мисля сутринта къде...
© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados
Браво!