Гледай как облаците тичат,
гледай как времето лети,
две сърца в любов завинаги се вричат,
а вятърът не спира да шепти...
Той разказва приказки вълшебни
за красиви мигове и „откраднати" мечти...
гледай там и смел бъди,
та това сме аз и ти :)
© Гергана Todos los derechos reservados