Тука има, тука нема.
Смисълът – велика тема!
Всеки мозъчен кретен
преценява по обем.
Зрънцето на мъдростта –
нищета за глупостта.
И обратното е вярно,
даже да е сексуално.
Тука има, тука нема!
Не знам к'ъв ви е проблема! :)
© любимка Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso: