Глупав страх
04.11.2007
В мене страх един живее,
един безкраен глупав страх,
под мене пропаст зее,
не съм това, което бях.
Срах ме е от всяка друга,
страх ме е къде си ти,
знам, живея във заблуда,
знам, че само мой си ти.
Но този страх не ме напуска
и стиска гърлото ми с лапи,
а колко искам да ме пусне,
с вярата ми той да се задави.
Обичам те, не ме е страх,
че с друга някоя си там,
повярвай ми, не ме е страх,
защото няма да те дам!!!
© Erato Eratova Todos los derechos reservados