Годините ми - златни листи
и вятър - бързащото време.
Опазих ли сърцето чисто,
дали намерих пътя верен?
Разбрах ли, че разумност има,
заложена във всяко нещо,
и в пролет, лято, есен, зима
да бъда все една и съща,
закътала в душата свята
и днес, и бъдеще, и спомен?...
А времето - същински вятър
листата ми - години рони...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados