Годишнина
И ето, пак е пролет,
и ето пак е Май,
жужат навън пчелите,
цветята пак цъфтят.
А кошерът от 8-ми клас
изпразни се напролет,
и всеки хвана своят път,
и свойто щастие да гони.
Момичета, момчета - всички ний,
разпръсна ни животът,
изтекоха се ден след ден
годините - четиридесет.
Отново пак събрахме се,
и кошерът е пълен,
но вече посребрели сме,
но вече поумнели.
Да бъде празникът честит,
да бъдем пак щастливи,
и с много обич и любов
приятели да си останем!
09.05.2008 година
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Todos los derechos reservados
Разля топлина в душата ми, Дани!
Благодаря ти!!!
Прегръдка!!!