Казват, че големите момичета не плачат,
когато си взимат сбогом с любовта!
Големите момичета не страдат,
поемат ударите с високо вдигната глава!
След всяко " сбогом " сърцето си събират,
поемат пътя в самота, защо дори не питат.
След " не те обичам " остава само тишина ....
Поредният обърнат гръб, поредната лъжа,
Големите момичета не страдат,
те знаят, че винаги страхливеца си тръгва ...
Големите момичета не плачат,
те не вярват отдавна в любовта!
© Todos los derechos reservados