Голгота
Две ръце протегнати
две сърца разбити
две съдби разминати
две рани непокрити
Две звезди изгаснали
две реки пресъхнали
птици две замлъкнали
ела и бор помръкнали
Светът пустинен и бездомен
вие глутница от ветрове
дори Миражът в него е злокобен
една Любов разкъсана на две
Ноември 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
Лейди,"харесах" краткият ти отзив.Очаквах го.