ГОЛОТА
Неудачно скроен
с отеснели минути -
в този ден провален
аз напразно се лутам.
Режа стръмния път,
прекроявам посоки
и прескачам "отвъд"
с невидими скокове.
Но не мога така
да променям по нещо -
заслепена ръка
или вятър насрещен.
Тъй преправих сама
всички кройки объркани,
че дори не разбрах
как плата съм протъркала.
Да, вината е в мен -
не върви да заплача
и събличам смирено
своя ден неудачен.
Валентина Ангелова
© Валентина Ангелова Todos los derechos reservados
А за кройките на "Бурда"-ооо,та те са универсални,пасват идеално за всяка фигура Даже веднъж,в един тв шарж,видях да ги показват на случайни минувачи като карта на София ха ха!
Жулли,добре,че са минути, а не обувки Благодаря!
Андрина,дай Боже по-често да си обличаме късмеслийските дрехи! Радвам се,когато се отбиваш при мен!
Благодаря,Ивон! Може да прозвучи нескромно,но и аз си го харесвам
Благодаря,Вик,радвам се се на оценката ти!
Забравена,старая се. Благодаря!