Горчив мед
От лявата страна на болката
дълбая мъничко сърце.
Дарявам му душа и толкова.
А то не спира да расте…
От дясната - рисувам цвете.
Долита мъничка пчела.
Донасят пролет ветровете.
Обичам го горчив меда…
© Радка Миндова Todos los derechos reservados