Cherchez la femme!*
Тя ти е сянката,
аз – светлината.
Кой пак печели?
Вината.
С теб е – безсменна
и люта ревнивка.
Тя е направо щастливка!
Усмивка.
13.11.2019
*Cherchez la femme! /фр./ – Търсете жената.
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados