Извини ме, сега съм наясно,
задушавам те, така си на тясно,
ще те оставя да дишаш,
щом така го искаш!
Любовта се състои и в това,
да пуснеш любимия на свобода.
Приемам всичко, за да си добре,
дори ако трябва и да не съм до теб!
Ще потъжа, надявам се - ще мине
и забравата ще долети,
щом нямам правото на избор,
неизбежното ще ни връхлети!
© Вера Todos los derechos reservados