2 abr 2017, 22:20

Горчиво кафе 

  Poesía
471 1 5

Горчиво кафе


Бучка захар в горчиво кафе,
а очите ти – впити във мене
и усмивката на щастливо момче,
нищо… че мина толкова време.
Две-три думи и миг тишина…
Остарял ли си?… Нищо подобно!
Във косите ти смело е шарил сега
на живота щастливият почерк!
А за мен ли…какво пък за мен...
две-три бръчки… в това ми е чара!
Скрих те в спомени …в горчиво кафе,
бучка захар и... думичка ,,някога,,!!!

Диана Стоянова /Зареница /

© Диана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??