Тя е малка и добра, има си крила.
Живее тя сама в приказна гора.
С вълшебна пръчка прави чудеса просто на мига.
Животни тя обича
и на помощ винаги им се притичва.
Дава им вкусна храна и паничка с вода.
Навред прави олелия,
но разваля черната магия.
Няма никога да съм като нея,
дори затова силно да копнея.
© Теодора Делиева Todos los derechos reservados