Зайо Байо скок-подскок
бързай, тичай за урок.
Кума Лиса е след теб
сладък си за нея като мед.
Ежко Бежко с бодлите
пази всички от злините.
Баба Меца в гората бърза
тайничко в кошера да бърка.
Кумчо Вълчо се протяга
нещо стомахчето го стяга.
Гладен, тъжен тръгва изгората
храна да търси до зората.
Всички вечер край езерцето
се хващат здраво на хорцето.
С песни, радостни игри
забравят за лошите си дни.
Автор : Виктория Милчева - Тори М
© Виктория Милчева Todos los derechos reservados