Не чакам никого по пътя към Обичане.
За него карта няма, липсват магистрали.
По калните ми стъпки ако тръгнеш,
ще ме настигнеш в скалните предели.
В горите, дето съм се губила нарочно,
не срещнах нито вълци, нито мечки.
Сърца видях,
рисувани по боровете,
догарящи през зимата във печки.
Да ни е топло.
Все пак,
тръгни по калните ми стъпки...
© Ле Бед Todos los derechos reservados
наслада. топлиш. благодаря!