Чувствата не се копират!
Хората не са със етикет!
Спомените не умират!
Господ е Перфектният Поет!
Всичко е написано на книга
с букви от звезди там, на небето!
Ангелите палаво намигат
и играят тенис със планети.
Във сеното с дъхав аромат
свирят хорово щурци игриви.
Те разбрали са, че в този свят
най е ценното да сме щастливи!
Вятърът е шантав диригент
и размахва палка от секвоя.
Той наистина е вечния студент -
Този, който сам танцува във пороя.
Да, прекрасни рими има, но очи
имаме ли всички да ги видим?
Господ стихове не спира да реди,
но само със Любов ще ги открием!...
14.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados