Господи, чуваш ли? Аз го обичам!
Толкова истински, толкова земен.
Денем в очите му виждам звездите.
Нощем в леглото ухае на нежност.
Господи, виждаш ли? Него го има!
И съм щастлива и благодарна.
Всяка злина на света ще премина,
за да остане до мен - лъчезарен.
Ако го няма и мен ще ме няма.
Господи, нека така да не стане!
Може би има любов по-голяма,
но аз искам Тази при мен да остане.
© Димена Todos los derechos reservados