Взех от магазина
бонбони цяла дузина.
Сирене, спагети,
яйца за омлети.
Вече правя сама
кюфтета от кайма.
Бързо, бързо ще приготвя
всичко, що го готвя.
Мама ще ми каже :
- По-добра си и от мене даже.
Ще ме вземе на ръце,
със целувки ще обсипе моето лице.
09.02.2001 г.
© Александрина Пандурска Todos los derechos reservados