Говори ми така, говори,
искам само гласа ти да слушам,
както иска земята след суша
топъл дъжд и трудът да спори.
Говори ми. Затварям очи
и, съвсем да са думите чужди,
пак усещам насъщната нужда
твоят глас покрай мен да звучи.
И не искам да търся вина,
и не питам къде и защо си.
Гълтам хиляди тежки въпроси,
щедро плащам най скъпа цена -
нека само за теб съществувам,
нека само гласа ти да чувам.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева Todos los derechos reservados
Поздравления!