Говори!
Почти няма сезони -
има само вълни:
ту топли, студени,
и през нощи, и дни...
Почти няма и обич -
заменена е с флирт
и думи тъй нови,
че не значат почти
нищо смислено, свято,
нищо ценно дори!
Макар и познато,
говори, говори!
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados