Говори ми!
Нека чуя
още толкова слова –
сладки, мили, нежни
като утринна роса.
Говори ми още думи -
и лъжливи, и красиви.
Омагьосвай ме със рими,
дай ми мигове щастливи!
Омагьосвай ме шептящо,
чуй сърцето ми туптящо!
Нощ е. Ти ми говори –
за любов омайна говори!
© Димитринка Димова Todos los derechos reservados