Грабители и ограбени.
И в любовта е точно така!
Влюбените и добрите са винаги мамени.
Те се давят в суха река.
Колко шева има в душите ви?
И колко коварни стрели
са забивали вашите любими,
и сърцето ви в мъки кърви?
„- Какво е любовта?” -
повтори въпроса ми изискан чичко.
Една японска поговорка гласи:
„Любовта може много,
но парите - могат всичко!”
© Явление Todos los derechos reservados