7 jun 2016, 20:45

Градушка 

  Poesía » Otra
298 0 0

Здраво днес ме би градушка.

И съвсем не бе наужким.

Някой взел ме бе на мушка,

щото явно не съм слушкал.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??