Грандиозна лъжа
Когато страхът във теб заговори,
а душата разяждат стрели,
иди си - няма със тебе да споря,
няма да моля... прости.
И знай, неповторим е мигът
диамантен - със власт и пари,
но не можеш да си купиш любов,
нито тъжната истина в мойте очи.
Със божествена стъпка животът отмерва
чистата обич във наш'те сърца,
но стълбата на духовното рухна,
а днес я заменя грандиозна лъжа.
25.09.2009г.
© Сис Todos los derechos reservados