Зад белите предели
на смътните усещания
гранична линия стои.
Пристъпим ли я истински
ще видим себе си – дали?
Ще видим истинските радости,
ще виждаме и болката - нали.
Без всякакви нюанси,
без поза, грим и суета.
Тогава аз ще бъда себе си.
Ще можеш ли да ме приемеш ти?
© Елена Бързева Todos los derechos reservados