Две полутония,
в няколко мига събрани.
Върху листа за ноти,
с четвъртинка луна.
Доближили
несъществуващи граници -
тук-там, преди–сега -
в звездопаден мираж.
И пробягващи откъслечни тонове
с опониращи знаци,
които привличат -
като някаква позабравена
мелодия
на сърцата, в такт.
© Нели Todos los derechos reservados