Девойката с красивите черти
В мен вярваше от няколко години
А аз - изпъчил пилешки гърди
Мащабно се раздавах на бамбини
Артисвах много често от дома
Съзнателно го карах през просото
Алармата звънеше през деня
Маскиран си разхождах колелото
Адресът ми бе в публичния дом
Ловувах там увехнали девици
Каптирах всяка кифла, без пардон
Особено с огромни любеници
Тренирах сложни пози всеки ден
Рисувах нови бройки на колана
Изпадах доста често в спиртен плен
Мърсувах и не мислех за промяна
А мацката с красивите черти
Със сигурност по мене беше луда
Атракциите мои да търпи
Минаваше ги някак - без почуда
Но аз след време сам се осъзнах
Отказах се - в бардаците да тичам
Гравирах на сърцето си слова:
Обичам, мойто истинско момиче!
Юри Йовев
Май 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »
Честит празник! 👍