Казват, че летя в облаците,
щом неуморно търся
нещо чисто и красиво.
Но аз виждам красота
и в цветята и тревите,
в топлината на земята,
в сладките усмивки на децата.
Въобще във всичко живо.
Казват ми през смях,
че да се греши е човешко.
Добре, вярвам, че родът човешки
е създаден в грях..
Но аз имам свои правила.
Не искам никой да праща
за моите грешки.
© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados