Това не са от глупост грешки. За мен в това е същността! Ний ги поставяме във нови дрешки, за да ги скрием от света...
Не си спестяваме честта... Не другаруваме човешки, а все прескачаме плета!
ненавистта посята в нас... Разпръсната, като зараза, неканена дошла на власт!
И дълго гониме гарес! Човешкото във нас изчезна, от глупавия интерес!
Умираме да отмъстим! Сърцето ни от радост тупка, съседа си щом уязвим!
А расне лошото у нас. Картинката ни е ужасна... А любовта ни... интерес! 11.09.2008г. с.Драгойново |
© Христо Славов Todos los derechos reservados