23 jul 2007, 21:47

Грешки на растежа  

  Poesía
648 0 4
Одобрен и програмиран
от бившата номенклатурна мрежа,
пътят към Европа е "миниран"
с "безобидни грешки на растежа"!

© Любомир Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??