Ти искаш да си грешница без грешка,
в страстта си безпогрешно да грешиш,
но скромността ненужна ти е дрешка,
кога да я свалиш ще се решиш!
Ти чакаш пак със тръпнеща надежда,
надяваш се на тръпка XXL.
Хормонът-Дявол ти сега нарежда,
безброй души така е вече взел!
© Велизар Todos los derechos reservados