Грешна съм във себе си.
Грешно пея любовта.
Искам грешно да я имам.
Грешно да си мой за вечноста.
Грешна съм във себе си.
И в грешен свят живея.
Грешно те разбирам.
Грешно и се смея.
Грешна съм във себе си.
Но грешен си и ти.
Нашта обич грешна е.
Грешно моля се, уви.
Грешна съм във себе си.
И грешна е душата.
Грешницата цял живот,
грешна си остава.
© Мария Пенчева Todos los derechos reservados