9 sept 2012, 12:22

Грим 

  Poesía » Otra
700 0 0

Слагам малко грим и
прикривам болката в очите.
Слгам малко грим и
скривам аз сълзите.

 

Слагам грим и
се правя на щастлива,
правя се на силна,
правя се на жива.

 

Гримът прикрива болката,
болката в очите,
но не мoже той да скрие
болката в гърдите!

© Христина Юлианова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??