Хей, момичета, добре го запомнете,
красиви сте и без тоновете грим,
няма никого чак толкова да впечатлите,
като маскирани сте се като смешен мим.
Изрусени и празни са ви главите,
не знаете кои за Вазов, Ботев, Левски.
Съжалявам ви, честно - горките,
пука ви само за скъпите прически.
И какво ще стане от вас след време -
глупави лелки със пет, шест деца?
Още едно безработно обществено бреме,
изградено от неузнаваеми от грима лица.
Поздравления ще спечелите... нищо,
сърдечно ви моля, помислете добре!
И ако после перхидролът ви важен е още,
честито, "госпожици", ще стигнете... никъде!
© Аз Todos los derechos reservados