Боли ме много, страшно ми тежи.
В сърцето има мъка и лъжи.
В сърцето мое няма вече плам...
А как да продължа напред, не знам?
В очите има горестни сълзи.
Те стичат се по моите страни.
В душата ми е пустош, самота.
Умряла е отново ЛЮБОВТА.
За нея няма връщане назад.
Ударил е последният й час.
За нея гроб ще изкопая аз,
ще я положа мъртва във пръстта.
И ще поливам всеки ден и час
със най-горещите сълзи в света
цветята, дето тука
ще растат.
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados
Прегръщам те, Ани!