Да погребеш под пепелта
отминалите дни. И после
да забравиш, че повярвах.
Ще бъда тежка тишина.
Защото зная, да простиш
не означава да забравиш.
Ще бъда стъклена душа,
която ти да натрошиш.
А може би съм и глупак,
че замечтано-сляп танцувах
със съдбата, че се впуснах
с нея да редя гробовен пасианс!
А може би със гола гръд
посрещнах просто острието...
отблизо болката да опозная.
Във всеки неин жесток нюанс.
© Александър Todos los derechos reservados
отминалите дни."
Бъди феникс,а не пиле на грил!
Поздрави от мен