8 jun 2010, 23:17

Грях 

  Poesía » De amor
641 0 1

Аз не съм виновна, че до смърт те обичам...

Нямам дори и капчица вина...

В любов към теб не искам да се вричам,

нито да ти казвам празни слова...

 

Аз не съм виновна, че не ме обичаш

и че не искаш да си с мене ти...

И не те обвинявам, че друга желаеш,

а просто да те обичам ме остави...

 

Времето, казват, че лекува...

Но мъката ми едва ли ще заличи...

Любовта ми към теб е грях, зная...

Но те моля - за този грях ти прости...

© Люси Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??