Грях е, нали!?
Да търсиш нечий очи,които дори не се сещат за теб.
Грях е, нали!?
Да искаш да видиш тези две очи, за пореден път.
Да чуеш гласа на човека,който те е наранявал.
Грях е, нали!?
Да искаш отново да усетиш топлите му ръце обвили тялото ти.
Грях е, нали!?
Да мечтаеш отново за него,да плачеш всеки ден.
Грях е, нали!?
Да искаш пак да е до теб.
Ако е грях,нека бъда грешницата!
Стига само отново да го видя,
нека бъда грешницата
стига отново да го чуя!
Обичам те,грях ли е това!?
Ако е , нека бъда грешница!
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados
"нечиИ очи" - в мн.ч. се пише ИИ