Не беше клетва, дори не беше обещание,
а само миг, изпълнен със желание,
не зная някога дали ще се повтори,
въпроси много - няма кой да отговори.
И двамата сме грешници пред Бога,
дълго пазехме греха,
пред нас самите не признахме,
че грешка сторихме във любовта.
Питам се, дали е грях любов такава,
без срещи, клетви, обещания,
не е ли само миг единствен,
миг - преливащ от желания.
© Румяна Михалева Todos los derechos reservados