И чувствата си в рими да излея,
не ще отворя райските врати.
Не ме допусна в твоя свят да влезя -
химера се оказа ти!
Молех се като обречена за нежността ти;
Воювах като рицар за плътта.
единствено, останало ми след сълзите,
е болката, че губя в любовта.
© Нова Todos los derechos reservados