Губя те сега и безвъзвратно
търсиш любовта, а мен не виждаш
как да те спечеля и досега не ми е ясно
искам те, а те оставям да си тръгнеш
Губя те, а те обичам необятно
как да те забравя, щом в ума ми ти витаеш
искам те, а ти дори не знаеш
моя си в сърцето ми, но ти не предполагаш
Губя те, а този страх да ти призная любовта си е безкраен
боря се със себе си със сетните си сили
Обичам те, а съм страхливеца нещастен
несмеещ да признае любовта си във очите ти
Губя те, а с всеки изгрев те обожествявам
искам те в живота си.........това е
щом нямам теб, защо да продължавам
губя те, а ме е страх да ти призная
Губя те, без тебе ще се срина
искам те, а ти си заминаваш
Обичам те, а ти не предполагаш
смазан съм........ ще се убия
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados