Емил Ангелов
Ти бе моят ангел мой,
ала защо ли не беше само мой?...
И някак вече безразлично,
аз губя те бавно.
Защо така сгрешихме
и толкова се наранихме,
а сега е различно и плача,
и губя те бавно.
Но виждам, че това е края
с една горчива раздяла.
© Emil Angelov Todos los derechos reservados
Поздравления за стиха Емил.