Щом надуе бузи
и юмруци свие,
той ще те подгони,
ти пък ще се скриеш,
граници минава,
никой не го спира,
вкъщи щом се скриеш,
там намираш мира.
Може да е топъл,
може да е леден...
Хайде отгатни я
пръв или последен!
© Дияна Todos los derechos reservados