Път без посока.
Не тръгвам за никъде.
Спи калинката...
Заспаха дните.
Нощите предат мечти
... в какавидите.
Отрони сълза
златиста и бременна.
Клас житен плаче.
Утеши я земя.
Целуна я капчица.
Покълна вяра.
Вода и вятър...
Целувката ледена
снежинка роди.
© Аэлла Вихрь-Харпиевна Todos los derechos reservados
Път без посока.
Не тръгвам за никъде.
Спи калинката...